25.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕίδησηΝέα Σελήνη Αυγούστου – Υπόθεση προσωπική και άκρως ερωτική

Νέα Σελήνη Αυγούστου – Υπόθεση προσωπική και άκρως ερωτική

Νέα Σελήνη Αυγούστου – Υπόθεση προσωπική και άκρως ερωτική

Η πρώτη Νέα Σελήνη του μήνα αναγγέλλει την έλευση του Αυγούστου λίγα μόλις λεπτά πριν την αρχή της πρώτης του μέρας, στις 6 και 12 λεπτά το πρωί από την 9η μοίρα του μεγαλοπρεπή Λέοντα . 

Ο Αύγουστος , ο καθιερωμένος μήνας των διακοπών  διαδέχεται τον θορυβώδη Ιούλιο ,τον μήνα των εκλείψεων, του ανάδρομου Ερμή, των πολιτικών δρώμενων και των σεισμικών δονήσεων.

Η  μηνιαία διαδοχή και ο νέος κύκλος της Σελήνης,  εγκαινιάζουν επίσημα την πρωτοκαθεδρία του Λέοντα στην πλανητική ανακωχή του καλοκαιριού. 

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη χαρά , στη διασκέδαση και τη δημιουργία. Η ζεστή και σταθερή ακτινοβολία  του Ήλιου στο ζώδιο διακυβέρνησής του  επιβάλλεται , αναγνωρίζεται και προωθεί μέρες με έντονη κοινωνική συναναστροφή και διάχυτο ερωτισμό. 


 Οι μέρες της καλοκαιρινής αδείας είναι βασιλική διαταγή. Υπογράφονται από την ίδια τη λαμπερή  Νέα Σελήνη  του Λέοντα και εγκρίνονται από τους βασιλικούς της ακόλουθους, τον Άρη και την Αφροδίτη στην ίδια ζωδιακή περιοχή. 

Με την ταυτόχρονη παρουσία  τους στον πρώτο οίκο και στον άξονα των διαπροσωπικών σχέσεων,  η αναμφισβήτητη  ερωτική τους διάθεση αποκτά  έμφαση και αναμφίβολη πληθωρικότητα.  Η συμφωνία του πλανήτη Δία από τον πέμπτο οίκο επισφραγίζεται με την ευνοϊκή του όψη.


Νέα Σελήνη Αυγούστου – Υπόθεση προσωπική και άκρως ερωτική


Απόλυτα εναρμονισμένος  με το κλίμα και τις διαθέσεις της Νέας Σελήνης ο πλανήτης της δράσης , ο Άρης . Με έντονη αποφασιστικότητα εκφράζει ανεμπόδιστα την ερωτική του διάθεση και το δυνατό του πάθος υλοποιώντας  τα αιτήματα του Μεσουρανήματος στην 23η μοίρα του Κριού για παρορμητική δράση και έναρξη. 

Η σκέψη και ο λόγος εγκλωβισμένοι σε χαώδη  συναισθηματική  περιοχή, χάνουν την αντικειμενικότητα τους. 


Εκπροσωπούνται από τον Ερμή που ενώ βρίσκεται σε στάση προς ορθοδρόμηση στο ζώδιο του καρκίνου και στον 12ο οίκο οι παρενέργειες της αναδρομής του συνεχίζονται. 


Η  επίδραση του Ποσειδώνα πάνω του δεν αφήνει περιθώρια για ορθολογισμούς . Το συναίσθημα κυριαρχεί ολοκληρωτικά και ανεμπόδιστα.

Ξεκάθαρη είναι η ομοφωνία του Ωροσκόπου και της Αφροδίτης. 


Με ταυτόχρονη κατάληψη   της 5ης μοίρας  του Λέοντα ενώνουν τον  σκοπό και την ανάγκη . Ο αισθησιασμός, η ομορφιά και η έλξη έχουν στόχο τις ερωτικές σχέσεις …με ένα μόνο σκοπό  να αναγνωριστεί και να εκτιμηθεί το γνήσιο συναισθηματικό φορτίο τους. 


Η ευνοϊκή όψη του Χείρωνα δηλώνει αγνές , αληθινές προθέσεις και όνειρα συνύπαρξης .


Η έκφραση που συνοδεύει την εκδήλωση, ίσως γίνεται με τρόπο κάπως υπερβολικό. 

Μια μεγάλη δόση  θεατρικού δράματος δεν θα μπορούσε να λείπει από το ζώδιο του Λέοντα  ως όπλο  αποδοχής και επιβολής. 


Ο φόβος που τα υποκινεί και ενδέχεται να προκαλέσει βαθιά απελπισία είναι ένας και ονομάζεται.. απόρριψη . 


Η χαρούμενη, ανάλαφρή και ελαφρώς πομπώδη διάθεση των ημερών, αγγίζει ιδιαίτερα τα ζώδια της φωτιάς Κριούς, Λέοντες και Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο εκεί. 

Επηρεάζει  επίσης και τους Υδροχόους, Δίδυμους  και Ζυγούς  της ίδιας περιοχής.

Η αντιπαράθεση της Νέας Σελήνης με τον πλανήτη Ουρανό είναι ορατή. 


Την εκρηκτική διάθεση του Ουρανού στον 10ο οίκο  αναλαμβάνει να εκδηλώσει η εμπλεκόμενη  Αφροδίτη του Λέοντα.


Με αυτή την όψη είναι σχεδόν σίγουρο το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν έρωτες ουράνιοι,  ξαφνικοί και μη αναμενόμενοι. 

Η διάρκειά τους ακόμα και αν είναι πρόσφορη η στιγμή ως προς την διαθεσιμότητα των μελών είναι μάλλον αβέβαιη  λόγου της φύσης και της ευμεταβλητότητας  του πλανήτη. Στην  περίπτωση των δεσμευμένων  οι κεραυνοβόλοι έρωτες ενδέχεται να  δημιουργήσουν ανακατατάξεις και κεραυνοβόλα.. διαζύγια με την ίδια πάντα ουράνια κατάληξη.  


Στο στόχαστρο του Ουρανού και τη δυσαρμονική του όψη με τη Νέα Σελήνη με τις απροσδόκητες διαθέσεις του, βρίσκονται  τα σταθερά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου ,  Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί κυρίως όσοι  είναι γεννημένοι, έχουν προσωπικούς πλανήτες  ή και Ωροσκόπο, γύρω από την 4η μοίρα των ζωδίων αυτών.

Η πλανητική συγκυρία που συγκροτείται με τη Νέα Σελήνη, αφήνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους, για ένα παιχνίδι διασκέδασης με έρωτες και πάθη.

 Συνοδεύεται όμως με μία  σημαντική υπενθύμιση.. είναι μόνο  ένα παιχνίδι.


Νέα Σελήνη Αυγούστου – Υπόθεση προσωπική και άκρως ερωτική

Άσπα Μόρφου

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα

www.kosmogramma.gr

www.facebook.com/kosmogramma.gr

  

  

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
echo ‘’ ;