Νέο Εργαστήριο στις 22 & 23/10 στο Φυσικό Αγρόκτημα Κορωπίου
Γαλακτοκομικά, η πρόταση της βιολογικής γεωργίας στη σύγχρονη διατροφή
Το Σάββατο 22 και τη Κυριακή 23 Οκτωβρίου στο Φυσικό Αγρόκτημα Κορωπίου, θα συναντήσουμε τον Χρήστο Αγγελοστογιάννη για να μιλήσουμε, παρασκευάσουμε και γευτούμε το αληθινό τυρί, το παραδοσιακό γιαούρτι και το λιγότερο γνωστό κεφίρ.
Και τις δύο μέρες θα ξεκινάμε το πρωί 11:30, θα τρώμε μαζί στο κοινό τραπέζι ανταλλάσοντες γεύσεις και συνταγές και θα συνεχίζουμε μέχρι της 17Η
Διεύθυνση κτήματος Θερμοπυλών και Αγίου Ιωάννου 70 Κορωπί
(Κοντά στο μέσον της Λεωφόρου Βάρης – Κορωπίου)
τηλ. επικοινωνίας 6977925877
(Σε περίπτωση κακοκαιρίας θα ανακοινωθεί νέα τοποθεσία απο το ΦΒ)