10.7 C
Athens
Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΟικονομική Εκστρατεία Pressenza 2019

Οικονομική Εκστρατεία Pressenza 2019

Η Pressenza είναι επίσημα δέκα χρονών! Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για όσα πετύχαμε μαζί. Πρόκειται για το μοναδικό διεθνές πρακτορείο ειδήσεων με βασική θεματολογία την ειρήνη και τη μηβία. Δημοσιεύουμε περίπου 800 άρθρα, βίντεο, φωτορεπορτάζ και podcast κάθε μήνα σε 8 γλώσσες και έχουμε συνεργασία με περισσότερους από 300 μέσα ενημέρωσης σε διαφορετικές ηπείρους.
Το πρακτορείο δημιουργεί γέφυρες μεταξύ χωρών, περιοχών, ηπείρων, οργανώσεων και ατόμων δουλεύοντας καθημερινά με έναν μεγάλο αριθμό εθελοντών σε 40 χώρες.
Το 2018 ήταν μια πολύ ξεχωριστή χρονιά. Παρακάτω βρίσκονται κάποιες από τις σημαντικότερες στιγμές μας:
Παρουσιάσαμε το δικό μας ντοκιμαντέρ για το Καθολικό Βασικό Εισόδημα σε αρκετές χώρες, καθώς επίσης και στο Φόρουμ της Deutsche Welle στη Βόννη.
Το πρακτορείο ήταν μέρος της οργανωτικής ομάδας και συγχρηματοδότησε το Ευρωπαϊκό Ανθρωπιστικό Φόρουμ στη Μαδρίτη, βοηθώντας στη διοργάνωση διάφορων ομάδων εργασίας και στην κάλυψη των μέσων ενημέρωσης.
Ως μέλος της Διεθνής Εκστρατείας για την Κατάργηση των Πυρηνικών Όπλων (ICAN) κέρδισε επίσης «λίγο» από το Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης και γιόρτασε το μεγάλο επίτευγμα ότι η Συνθήκη Απαγόρευσης των Πυρηνικών Όπλων εγκρίθηκε από τον ΟΗΕ.

Παρακολουθήσαμε στενά τη λατινοαμερικανική πορεία για την ειρήνη και τη μηβία και έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε, ως επίσημος χορηγός επικοινωνίας, την έναρξη της 2ης Παγκόσμιας Πορείας για την Ειρήνη και τη Μηβία, προγραμματισμένη για τον Οκτώβριο του 2019.

Οργανώσαμε σημαντικές εκδηλώσεις για να γιορτάσουμε τη δέκατη επέτειό μας σε πολλές χώρες και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε σε μέρη που προγραμματίζονται και άλλες εκδηλώσεις, για όλο το χρόνο.

Το μεγαλύτερο κινέζικο κανάλι ειδήσεων, το CCTV+, μας πρόσφερε μια αμοιβαία συμφωνία συνεργασίας ως μιντιακός εταίρος και μας κάλεσε να συμμετέχουμε στο Παγκόσμιο Φόρουμ οπτικοακουστικών μέσων στην Τσονγκτσίνγκ, που ανοίγει μια εντελώς νέα προοπτική και μας επιτρέπει να ξαναρχίσουμε το έργο της δημιουργίας μιας ισχυρής παρουσίας στην ασιατική ήπειρο.

Αυτά τα είναι μόνο μερικά από τα ορόσημα του φετινού έτους, εκδηλώσεις στις οποίες συμμετείχαμε ή οργανώσαμε και εκστρατείες που ξεκινήσαμε ή συμμετείχαμε. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Pressenza είναι κάτι περισσότερο από ένα πρακτορείο ειδήσεων και το έργο μας υπερβαίνει την αρθρογραφία για την ειρήνη και τη μηβία.
Ουσιαστικά πρόκειται μια μεγάλη – από κοινού – συνεργασία με όλους όσους ασχολούνται με τις διάφορες πτυχές αυτού του έργου που βασίζεται στο ανοιχτό περιβάλλον. Για την επίτευξη των στόχων μας κλειδί αποτελεί το μοντέλο της ανεξάρτητης χρηματοδότησής μας, που βασίζεται μόνο στις δωρεές των ανθρώπων, όπως εσείς!
Έτσι, για άλλη μια φορά ανακοινώνουμε την ετήσια οικονομική καμπάνια της Pressenza, (1η Ιανουαρίου έως 31 Ιανουαρίου), σκοπός της οποίας είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τη χρηματοδότηση όλων των έργων μας για το 2019.
Με αυτά τα χρήματα που θα μαζευτούν, σκοπεύουμε να χρηματοδοτήσουμε: – τις νομικές ανάγκες της Pressenza, – τις διάφορες δράσεις που είναι προγραμματισμένες από τις συντακτικές ομάδες στη Νέα Υόρκη, από διάφορες ιταλικές πόλεις, το Βερολίνο και τη Μαδρίτη, – θα συμβάλουμε οικονομικά στο Ανθρωπιστικό Φόρουμ της Λατινικής Αμερικής, – θέλουμε να συμμετέχουμε στο Φόρουμ της Deutsche Welle στη Βόννη και στο Φόρουμ του CCTV + στην Κίνα, – να εκτυπώσουμε ένα νέο βιβλίο για την εκπαίδευση πάνω στην ανθρωπιστική δημοσιογραφία και – για το λογισμικό επικοινωνίας, Zoom, για το 2019.
Σας ζητάμε λοιπόν να μας βοηθήσετε, συνεισφέροντας τον Ιανουάριο, με όποιο ποσό μπορείτε και επιθυμείτε.
Για τη συνεισφορά σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: olga.pateraki@pressenza.com, ή να κάνετε κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας, ΙΒΑΝ: GR4701106950000069560526142, Όνομα Δικαιούχου: Όλγα Πατεράκη

Οικονομική Εκστρατεία Pressenza 2019

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

echo ‘’ ;