22.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤΡΟΦΙΜΑΌσοι τρώτε πατάτες θυμηθείτε αυτό το tip από τον καθηγητή Δημήτρη Κουρέτα

Όσοι τρώτε πατάτες θυμηθείτε αυτό το tip από τον καθηγητή Δημήτρη Κουρέτα

 
Tip of the day από τον Δημήτρη Κουρέτα
 
 
Οι πατάτες οι ψητές η βραστές όταν μπουν στο ψυγείο για περίπου 6 ώρες μετατρέπουν το άμυλο τους σε ένα τύπο αμύλου που λέγεται απεμπτο η resistance starch type 4 το οποίο παραμένει έστω και αν ξαναζεσταθουν οι πατάτες. Το άμυλο αυτό δεν απορροφάται και δεν παχαίνει. Άρα όσοι τρώτε πατάτες θυμηθείτε το.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
echo ‘’ ;