27.7 C
Athens
Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕίδησηΠανσέληνος Αυγούστου – H επιρροή της Πανσελήνου της διαφυγής και των ταξιδιών

Πανσέληνος Αυγούστου – H επιρροή της Πανσελήνου της διαφυγής και των ταξιδιών

Η πιο λαμπρή Πανσέληνος του καλοκαιριού, η Πανσέληνος του Αυγούστου, πραγματοποιείται στις 15 του μήνα, στον ωρολογιακό χτύπο των 15 30 μ.μ.
Η 23η μοίρα του άξονα Λέοντα- Υδροχόου, αυξάνει τη δυναμική της, κορυφώνοντας τα αιτήματα που έθεσε η Νέα Σελήνη με την πρώτη καλημέρα του Αυγούστου, στον μεγαλοπρεπή Λέοντα.
Η εξωστρεφής, δραστήρια, ζωντανή φύση του Λέοντα, ζητά έκφραση σε χρόνο που δικαιωματικά ανήκει, στη ζωδιακή περιοχή του. Εδώ κατοικεί η χαρά , η δημιουργία μα κυρίως η προσωπική προβολή.
Η Πανσέληνος του Υδροχόου στον άξονα της επέκτασης, συντάσσεται απόλυτα με τη φιλελεύθερη φύση του ζωδίου που την φιλοξενεί. Με διάθεση ελαφρώς επαναστατική αποτινάσει τις καθημερινές συμβάσεις και προσφέρει ευκαιρίες για ταξίδια, κοινωνικές επαφές, επέκταση και γνώση, μέσα στον οίκο της επικοινωνίας.
Έκδηλη η διάθεση του Ωροσκόπου στην 9 η μοίρα του Τοξότη για ελευθερία.
Ο απόλυτος συγχρονισμός της με εκείνη της Πανσελήνου, πριμοδοτεί τη δυναμική έκφραση των καταπιεσμένων ονείρων και σκέψεων, που με δυσκολία συγκρατεί ο πλανήτης Ερμής στον 8 ο οίκο.
Η δυσαρμονία του με τον Ουρανό, είναι ικανή να ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου και παρά την νηνεμία του Αυγούστου να ανεβάζει τα μποφόρ των σχέσεων κυρίως στο πρώτο δεκαήμερο των σταθερών ζωδίων του Ταύρου, Σκορπιού, Λέοντα και Υδροχόου.
Ο νωχελικός πλανήτης της απόλαυσης, η Αφροδίτη βρίσκεται σε απόλυτη εναρμόνιση και συγκατοίκηση με τον λαμπρό Ήλιο του Λέοντα στην 23η μοίρα του.
Συμφωνούν απόλυτα μεταξύ τους, με τη συνύπαρξή τους να έχει έμφυτη ροπή, που οδηγεί σε μερική αδράνεια.
Πανσέληνος Αυγούστου – H επιρροή της Πανσελήνου της διαφυγής και των ταξιδιών
Στόχος η καλοπέραση και η χαλαρή συναναστροφή με ανθρώπους ίσως διαφορετικούς, σε σχέσεις χλιαρές, που ο σκοπός τους για άλλη μια φορά δεν είναι άλλος, από την προσωπική προβολή τους.
Αν παρόλα αυτά η πικρή γεύση του ανικανοποίητου παραμένει, οφείλεται στη δυσαρμονία της ασυμβίβαστης Σελήνης του Υδροχόου.
Δράση, θέληση για ζωή και απόλαυση, στον ίδιο άξονα της επικοινωνίας, εκπροσωπούνται από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ήλιο. Η παρουσία του Ποσειδώνα και η δυσαρμονία του με τον Δία στον πρώτο οίκο, δεν αφήνει αμφιβολίες για τις τάσεις φυγής που επικρατούν.
Με τον Χείρωνα στον 4 ο οίκο μια γλυκιά γεύση νοσταλγίας κατευθύνει τους προορισμούς σε συγκεντρώσεις οικογενειακές και περιβάλλον οικείο.
Η έντονη ανάγκη διαφυγής εκφράζεται με ταξίδια που μπορεί να είναι πραγματικά ή ακόμη και ονειρικά. Πριμοδοτούνται κυρίως εκείνα που πραγματοποιούν τους προορισμούς των ονείρων μας.
Με Ωροσκόπο στο ζώδιο του Τοξότη και τονισμένο τον 9 ο οίκο της Πανσελήνου που αντιστοιχεί στην ίδια ζωδιακή περιοχή, το εισιτήριο για ένα τέτοιο ταξίδι, είναι αναμφισβήτητα μια ευγενική πλανητική χορηγία.
Η Πανσέληνος του Αυγούστου απευθύνεται κυρίως στα σταθερά ζώδια Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους ιδιαίτερα του τρίτου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα γύρω από την 23η μοίρα των ζωδίων αυτών.
Ακόμη και αν η θερινή ραστώνη έχει την τάση να βυθίσει τα πάντα στην απραξία, η Πανσέληνος του Δεκαπενταύγουστου προσφέρει διεξόδους διαφυγή σε προορισμούς είτε πραγματικούς είτε φαντασιακούς.
Τα εισιτήρια στη διάθεση όλων των προθύμων!
Πανσέληνος Αυγούστου – H επιρροή της Πανσελήνου της διαφυγής και των ταξιδιών
Άσπα Μόρφου
Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
echo ‘’ ;