Είναι
αρτοποιός τέταρτης γενιάς και ιδιοκτήτης του περίφημου φούρνου στο Ντίσελντορφ
που έχει παράδοση 125 χρόνων. O Σταύρος Ευαγγέλου έχει δυο μικρά μαγαζιά στην παλιά πόλη της
πρωτεύουσας της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας όπου γίνεται χαμός από τον κόσμο. Ο φούρνος του διαθέτει 120 διαφορετικά είδη ψωμιού.
Ο 24χρονος έλληνας φούρναρης συνεχίζει την παράδοση του παππού του που ήταν ζαχαροπλάστης και αρτοποιός από τη Σμύρνη. Τώρα σπουδάζει σε επαγγελματική σχολή στη Γερμανία και μέχρι τον Δεκέμβριο θα εργάζεται στο
φούρνο του Γιόζεφ Χίνκελ.
Πέρσι, εκπροσώπησε τη
Γερμανία στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό για νέους αρτοποιούς και αναδείχθηκε πρώτος σε τέσσερις κατηγορίες
καταφέρνοντας να ξεπεράσει ακόμα και τους Γάλλους στα κρουασάν.