10.2 C
Athens
Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, 2022
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣΣΥΡΙΖΑ, ο καλύτερος εκφραστής των Δανειστών | Του Ιωάννη Γιάντσιου

ΣΥΡΙΖΑ, ο καλύτερος εκφραστής των Δανειστών | Του Ιωάννη Γιάντσιου

Ο ΣΥΡΙΖΑ ως ο καλύτερος εκφραστής των Δανειστών

 

«Που ήσουν νιότη που έδειχνες πως θα γινόσουν άλλος».

 

Το φαινόμενο ΣΥΡΙΖΑ θα χαραχθεί στην νεότερη Ιστορία της Ελλάδος ως η μεγαλύτερη πολιτική απατεωνιά, που σκότωσε τα όνειρα του ελληνικού λαού. Κρίθηκαν, μετρήθηκαν και βρέθηκαν όχι κατώτεροι των προσδοκιών του ελληνικού λαού, αλλά και ο χειρότερος εφιάλτης του λαού μας. 


Ποιοι είναι όμως αυτοί που έχουν την διακυβέρνηση της χώρας στα χέρια τους;

Πρώτον, στην τεράστια πλειοψηφία τους είναι άνθρωποι που έχουν σχέση με τον ένα ή άλλο τρόπο με το Δημόσιο, μισούν κάθε άλλη επαγγελματική τάξη (όπως, τους αγρότες, τους εργαζόμενους στο ιδιωτικό τομέα, τους ελεύθερους επαγγελματίες κλπ). Η μοναδική τους έγνοια είναι να υπάρχουν χρήματα στο δημόσιο για να παίρνουν το μισθό τους.

Δεύτερο που παρατηρούμε είναι: ειδικά, η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζετε να έχει πλούτο (αυτό απαραίτητα δεν είναι κακό, όμως η παροιμία το λέει ξεκάθαρα: ο χορτάτος τον πεινασμένο δεν τον σκέφτεται).

Ο Τσίπρας και συν αυτού, πήραν ένα αριστερό κόμμα και το εξέλιξαν σε «ιδεολογία κριτικισμού», με απολυταρχικές τάσεις εξουσίας. Είναι αυτοί που στη αντιπολίτευση φώναζαν για συνταγματική εκτροπή που ψήφιζε η Βουλή Π.Ν.Π. και οι ίδιοι σε ένα χρόνο μέσα ψήφισαν 35 Π.Ν.Π. όταν η πρώην Κυβέρνηση σε 2,5 χρόνια ψήφισε 28 Π.Ν.Π. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς. 

Ο Τσίπρας, τον Ιούλιο του 2015 «έσπασε», φαίνεται ότι τον έταξαν την πρωθυπουργία της χώρας, διότι, αν ήταν αριστερός, ή δημοκράτης δεν θα έσπαζε ή θα δήλωνε παραίτηση. Έτσι κάνουν οι μεγάλοι πολιτικοί άνδρες. Δεν καταντούν ως οι καλύτεροι συνεργάτες των Δανειστών ενάντια στον λαό τους. 

Τι βλέπουμε λοιπόν από τον Ιούλιο του 2015 και εντεύθεν, να λένε ΨΕΜΑΤΑ σε κάθε τους πολιτική τοποθέτηση. Να λαμβάνουν μέτρα που είναι ενάντια στο λαό. Δεν είναι τίποτα, κορδώνονται και ως εκφραστές της πλειοψηφίας του λαού?? Αν είναι δυνατόν με 45% αποχή, με 20% περίπου του συνολικού ποσοστού που ψηφίζουν στην χώρα να μιλάνε για πλειοψηφία. Κούνια που τους κούναγιε.  Αν αυτό δεν είναι πολιτική απατεωνιά τότε τι είναι.

Τρίτον, ότι αριστερό υπήρχε στο ΣΥΡΙΖΑ έφυγε. Σήμερα έμειναν ελάχιστοι «συριζαίοι κατ΄ όνομα» οι οποίοι έχουν εξουσία, περίπου 0,5% του ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά μετακόμισε το πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ. Έχουμε συνέχεια λοιπόν το ΠΑΣΟΚ με μανδύα το ΣΥΡΙΖΑ. Και γράφουν ορισμένοι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες ότι πρέπει να οργανώσουν το κόμμα. Μάλιστα!! Ποιος αριστερός με συνείδηση θα έμενε στο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ένας. Έμειναν αυτοί που όνειρό τους είναι η «καρέκλα της εξουσίας». Αυτοί που έχουν ολοκληρωτικές ιδέες, δεν έχουν σχέση με την δημοκρατία και μισούν αυτούς που δεν τους συνερίζονται.

Τέταρτον, δεν μπορούν να είναι δημοκράτες από διαστρεβλωμένη αντίληψη περί τα πράγματα. Διότι έσπασαν και έγιναν «τα καλύτερα παιδάκια» του Σόϊμπλερ. Διότι δεν είναι αριστεροί. Απόδειξη των λεγομένων μου το ασφαλιστικό. Τι έκαναν γι αυτό. Ζήτησαν από τους Δανειστές, να νομοθετήσουν ένα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, σκληρότερο και από αυτό που ζητούσαν οι δανειστές οι οποίοι δεν πιστεύουν στα μάτια τους!! Να τους χαιρόμαστε. 

Είναι ξεκληρισμός το ασφαλιστικό για τους αγρότες, του ελεύθερους επαγγελματίες, τους εργαζόμενους στο ιδιωτικό τομέα,  τους συνταξιούχος. Το αυτί τους δεν ιδρώνει.. άλλωστε τους μισούν αυτούς. Αυτοί, το μισθός τους να παίρνουν από τον κρατικό κουρβανά και τι νοιάζονται για τους υπόλοιπους.

Ας το συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι που αυξάνει την φορολογία, που δεν υπάρχει πλέον προστασία της πρώτης κατοικίας, που μειώνονται μισθοί και συντάξεις (αυξάνει όμως το μισθό έστω και ελάχιστα σε ορισμένους τομείς του δημοσίου), που η ανεργία αυξάνετε, η υγεία παραπαίει, έκλεισαν τις τράπεζες, και τέλος πάντων σε ένα χρόνο διακυβέρνηση έφεραν τα πράγματα χειρότερα από πριν. Αυτές ήταν οι υποσχέσεις προεκλογικά;;

 

Με τιμή 

Δικηγόρος

Γιάντσιος Ιωάννης   

ΣΥΡΙΖΑ, ο καλύτερος εκφραστής των Δανειστών | Του Ιωάννη Γιάντσιου
Από Τhe Τhree Μooges
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

echo ‘’ ;