21.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣΤο Αριστερόμετρο του Σχοινά. Του Γιώργου Σπύρου

Το Αριστερόμετρο του Σχοινά. Του Γιώργου Σπύρου

Το Αριστερόμετρο του Σχοινά. Του Γιώργου Σπύρου

Σχετικά με την ιστορία του Γραμματέα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ,  Ιάσονα Σχοινά, τα γεγονότα δεν αμφισβητούνται. 

Εννοώ τους διορισμούς μαμάς, αδελφού και ίσως και φίλης σε θέσεις κρατικών συμβούλων δηλαδή σε θέσεις που κατά απαράβατη και απαράδεκτη αστική παράδοση ήσαν κομματικές θέσεις του δημοσίου.

 Άλλως τε το συγκεκριμένο παράδειγμα δεν είναι μεμονωμένο. 

Αν εξαιρέσουμε τις θέσεις που έχουν κάποια αξία, τις οποίες η τρόικα δεν τους αφήνει να τις αγγίξουν και εκεί ζουν και βασιλεύουν οι διορισμένοι από τους Πασοκονεοδημοκράτες  με επίσης κομματικά κριτήρια (γεγονός που αποδεικνύει το πόσο κουμάντο κάνουν πραγματικά οι Συριζαίοι)  όλες οι άλλες θέσεις, από πρόεδροι βιβλιοθηκών μέχρι σύμβουλοι υπουργών, καλύφθηκαν με απόλυτα κομματικό κριτήριο δηλαδή από μέλη και στελέχη του τμήματος που απέμεινε μετά την αποχώρηση των ΛΑΕ στον παλαιό οργανωμένο ΣΥΡΙΖΑ και αντιστοιχεί σε ένα ποσοστό πολύ κάτω  του 0,5 % επί του συνόλου των ψηφοφόρων γεγονός που δείχνει ότι δεν υπάρχουν νέα εξουσιαστικά  ήθη, στην παρέα που προσποιείται την κυβέρνηση της χώρας. 

Το γελοίον όμως έγκειται στο γεγονός ότι οι μεν σπεσιαλίστες των διορισμών, Πασοκονεοδημοκράτες, κατηγορούν τους Συριζαίους για άλωση του κράτους, το οποίο όμως κατέχουν οι ίδιοι, με τα δικά τους παιδιά που τελούν σε καθεστώς τροϊκανής προστασίας και ευρίσκονται εν αναμονή επανόδου στην εξουσία της προτέρας «καταστάσεως», ο δε άνωθεν αναφερόμενος Γραμματέας της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ ανταπαντώντας, δεν έπραξε άλλο τι παρά μόνο έβγαλε το αριστερόμετρο εμετρήθη και ηύρε τον εαυτό του αρκούντος αριστερό, ώστε να παρέλκει πλέον να απαντήσει επί της ουσίας στους επικριτές του.

Ώστε έτσι λοιπόν είναι οι εκσυγχρονισθέντες  αριστεροί…….. Ελέω Θεού……..  Που και αυτός μάλλον θα πρέπει να είναι αριστερός για να δίνει τέτοιες ανέσεις και παροχές στους δικούς του. Μόνο που όπως φαίνεται, επειδή οι αριστεροί είναι και του διαλεκτικού υλισμού και δεν πιστεύουν στη μετά θάνατον ζωή , ο καλός θεός  πρέπει να τους φροντίζει επί της  γης και συνεπώς και αυτονοήτως ο καλός αριστερός δικαιούται να απολαμβάνει των αργομισθιών, που θα πρέπει να πληρώνουμε αγογγύστως όλοι οι υπόλοιποι, είτε εψηφίσαμε ΣΥΡΙΖΑ είτε όχι, καθότι ως άπιστοι Θωμάδες και μωραί παρθένες δεν είδαμε τον νυμφίο ερχόμενο εν τω μέσω της νυκτός.

Τουτέστιν έχομεν μαύρα μεσάνυχτα και μέχρι να ξημερωθούμε, καλά θα κάνουμε να πληρώνουμε και να βγάζουμε τον σκασμό.

Ας μην ξεχνάμε βεβαίως και τας αιρέσεις. Αυτές είναι οι χειρότεροι εχθροί της συγχρόνου, δηλαδή εκσυγχρονισμένης, αριστερής πίστεως.

Τροτσκιστές, αναρχοαυτόνομοι, κουκουέδες, παλαιοκομουνιστές, αναχρονιστές, κουκουέξαλλοι, φραξιονιστές και μύριοι άλλοι για να μην περιπτωσιολογώ. 

Αυτοί όχι μόνο πρέπει να πληρώνουν και να μην λαμβάνουν τι, αλλά και να πατάσσονται εν τη γενέσει τους, γιατί αυτοί είναι οι πραγματικοί εχθροί της πίστεως, καθώς οι άλλοι ψηφίζουν τα μνημόνια στη βουλή και συνεισφέρουν στην μακροημέρευση της «Πρώτης Φοράς Αριστερά».

Όλους αυτούς τους δήθεν αριστερούς, το αδιάψευστο όργανο που λέγεται  «αριστερόμετρο» τους βγάζει μετά βεβαιότητος όλους «off».

Και αν τολμούν, εμείς οι πραγματικοί αριστεροί  τους δίνουμε μια ευκαιρία να  δοκιμάσουν την πίστη τους :

Να δούμε, μπορούν να περάσουν μέσα από φωτιά χωρίς να καούν;

Χαλκίδα  18-1-2016

Το Αριστερόμετρο του Σχοινά. Του Γιώργου Σπύρου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

echo ‘’ ;