20.8 C
Athens
Πέμπτη, 16 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣ«Το παιδί του μπαμπά…» | Του Μανόλη Πετράκη

«Το παιδί του μπαμπά…» | Του Μανόλη Πετράκη

«είναι κουτσό !!!» «Πώς θα γίνει ποδοσφαιριστής…;»
«Να μη σε νοιάζει εσένα ! Να μη σε νοιάζει, γιατί θα ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του, που ήταν κι αυτός ποδοσφαιριστής, και του παππού του, που ήταν επίσης ποδοσφαιριστής, και του προπάππου του, που αυτός κι αν ήταν ποδοσφαιριστής, αλλά και του προ, προπάππου του, που κι όμως θα ‘ταν πασίγνωστος τώρα ποδοσφαιριστής…., αν είχε ανακαλυφτεί τότε το ποδόσφαιρο….»
«Βρε είναι μουγκό !!!» «Πώς θα γίνει τραγουδίστρια…;;;»
«Θα πάρει από τη μάνα της ! Ναι θα πάρει από τη μάνα της, που ήταν κι αυτή μεγάλη τραγουδίστρια, σαν και τη γιαγιά της, τη μάνα δηλαδή της μάνας της, που η μάνα της, η μάνα δηλαδή της μάνας, της μάνας της, τραγουδούσε σε χοροεσπερίδες που τότε μάλιστα την πήγαινε η μάνα της, η μάνα δηλαδή της μάνας, της μάνας …., της μάνας της !»
«Βρε είναι κουλό !!!» «Πώς θα γίνει πιανίστας…;»
«….Θα, γίνει…!» «…Θα, γίνει….» «…Ο πατέρας του δεν ήταν….; Ο παππούς του…; Ο προπάππους του…; Όλοι τελικά, αυτό δεν παίζανε…;»
«Ρε μα είναι γκαβό…!»
«Ε και…;»
«Και επιπλέον αργόσχολο…!!»
«Και…;»
«Και διεφθαρμένο !!!»
«Ναι και…;;;»
«Τι και ρε…, πώς θα γίνει πολιτικός …;»
«Όπως κι ο πατέρας του ! Όπως κι η μάνα του …!» Όπως…»
«Άσε ρε κατάλαβα….»
«Δηλαδή τι κατάλαβες…;»
«Πως μερικές καρέκλες σ’ αυτόν τον τόπο, πρέπει τελικά να ‘ναι ή, του
πατέρα του, ή…,.»
«Της μάνας του !»
«Το παιδί του μπαμπά…» | Του Μανόλη Πετράκη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!